Mediatiedote Iso-Syötteelle suunnitelluista rakennusprojekteista

Iso-Syötteelle rakennetaan uusi huoneistohotellikokonaisuus suosituksi havaitulla konseptilla

 

Kohteestamme ”SkiStar Syöte”

Samira Group Oy:llä on tarkoitus tuoda sekä Levillä että Ylläksellä hyväksi havaittu konsepti nyt myös Iso-Syötteelle. Rakentaminen olisi tarkoitus toteuttaa kahdessa vaiheessa ja molemmissa vaiheissa Iso-Syötteen ytimeen Romekievarin välittömään läheisyyteen tulee arviolta 26 – 30 loma-asuntoa. Yhteensä loma-asuntoja olisi tarkoitus rakentaa 52 – 60.

Viereen ovat tulossa myös uusi safaritalo sekä hotelli. Latu kulkee alueemme vierestä ja kelkka- sekä ulkoilureititkin ovat ihan lähettyvillä.

Yhdessä kaikki nämä uudet hankkeet tulevat muodostamaan Iso-Syötteelle erittäin toimivan sekä viihtyisän keskustan, jossa silti tulee säilymään vetovoimainen lomailun rauha.

Kohteiden tarkempi aikataulu tullaan päättämään myöhemmin kaavan saatua lain voiman.

Nyt suunnitellut ”SkiStar Syöte” –kohteet tullaan toteuttamaan hyväksi havaitulla ja erittäin suosituksi osoittautuneella huoneistohotelli –konseptillamme, joissa pienimpiinkin asuntoihin tulevat täysin varustellut keittiöt sekä omat saunat. Tarvittaessa asunnon saa myös täysin varusteltuna avaimet käteen periaatteella.

Ylläksen sekä Levin kohteidemme konseptin suosio on ollut siinä, että välittämättä siitä ostaako asunnon omaan käyttöön vai sijoitukseksi, ovat asuntojen ylläpitokulut erittäin pienet niiden hyvin suunniteltujen pohjaratkaisujen ansiosta. Turhista neliöistä ostajan ei konseptissamme tarvitse maksaa ylläpitokuluja.

Molemmille rakennuskohteille on myös alustavasti suunniteltu grillikodat/lasiset grilli-iglut loma-asuntojen omistajien käyttöön, mutta tämä tarkentuu viimeistään silloin, kun kohde lanseerataan ennakkomarkkinointia varten.

Hyvä sijainti sekä tehokkaasti suunnitellut pohjaratkaisut mahdollistavat sijoittajalle potentiaalin hyvään vuokratuottoon. Lisäksi sijoittajalla on mahdollisuus arvonlisäveronpalautukseen hakeutuessaan toiminnastaan arvonlisäverovelvolliseksi. Yleensä tämä on ollut vähintään 10 % velattomista myyntihinnoista jo valmistuneissa kohteissamme.

Loma-asuntoihin on mahdollista saada täydellinen varustelupaketti, kuten astiaston, taulutelevisiot, huonekalut sekä vaatteidenkuivauskaapit. Kaikissa asunnoissa on näiden lisäksi aina sauna. Varustepaketin sekä varustelun sisältö tarkentuu suunnitelmien edetessä.

Loma-asuntojen koot tulevat olemaan alustavien suunnitelmien mukaan 28,5m2:n saunallisesta yksiöstä tarvittaessa jopa 3 makuuhuoneen tilavaan lomakotiin.

Projektien tarkemmasta etenemisestä tulemme tiedottamaan myöhemmin.

 

Jo yli 1000 loma-asuntoa

Yhtiömme taustat ulottuvat aina vuoteen 1998 asti, jolloin aloitimme loma-asuntorakentamisen Levillä, kun lamavuosien jälkeen alueen rakennustoiminta oli vielä hyvin pienimuotoista. Toimintamme alkoi nimellä Rakennusliike Samira Oy ja nimen muutos Samira Group Oy:ksi tapahtui vuonna 2007 vastaamaan paremmin yhtiömme toimintaa sekä sen laajuutta että nopeaa kansainvälistymistä. 2000-luvun alussa juuri meidän yhtiömme aloitti loma-asuntojen markkinoinnin ulkomaille ja muun muassa Iso-Britanniaan olemme aikoinaan myyneet huomattavan määrän Levin sekä Ylläksen loma-asuntojamme. Yhtiömme aloitti kansainvälistymisensä osallistumalla eri sijoittajamessuille muun muassa Iso-Britanniassa.

Asiakaskunnassamme onkin tyytyväisiä loma-asunnon omistajia jo useista eri kansallisuuksista.

Päämajamme sijaitsee Oulun keskustassa aivan rautatieaseman vieressä. Vuonna 2008 yhtiömme palkittiin Kauppalehdessä Pohjois-Pohjanmaan parhaana yhtiönä.

Samira Group Oy on Suomen suurin loma-asuntorakentamiseen erikoistunut yhtiö. Loma-asuntoja olemme vuosien mittaan rakentaneet Levin lisäksi Ylläkselle, Kalajoen Hiekkasärkille sekä Oulun Virpiniemeen yhteensä jo yli 1000 loma-asuntoa. Nyt tarkoitus olisi saada myös Iso-Syöte tälle listalle.

Tällä hetkellä yhtiöllämme on rakenteilla Levillä 53 huoneistoa.

Yhtiömme on lisäksi Suomen suurin keloloma-asuntojen rakentaja.

Tuotteisiimme on vuosien varrella lukeutunut keloloma-asuntojen lisäksi muun muassa lämpöhirsiloma-asuntoja sekä runsaasti erilaisia huoneistohotellihuoneistoja.

Tämän hetken kohteemme ovat keskittyneet nopeasti kasvaville Ylläksen sekä Levin alueille. Jokainen kohde on aina tehty keskeisille paikoille, joista palvelut löytyvät lähettyviltä. Tätä periaatetta olisi tarkoitus noudattaa myös Iso-Syötteellä.

Hyvä sijainti mahdollistaa lomailijalle autottoman loman sekä parantaa loma-asunnon vuokraus mahdollisuuksia.

Rakennustoiminnan lisäksi konsernimme toimii laajamittaisesti loma-asunto, liiketila sekä -kiinteistösijoittajana. Tälläkin hetkellä konsernillamme on lähes 70 vuokrauskäytössä olevaa loma-asuntoa ja liiketilaa sekä kymmeniä rakentamattomia tontteja Levillä ja Ylläksellä. Uskomme siis vahvasti matkailun kehittyvän Suomessa jatkossakin.

Olemme erikoistuneet ns. perustajaurakointiin; yhtiömme hankkii tontin, teettää suunnitelmat kokeneella arkkitehdillä sekä rakentaa tai rakennuttaa kohteet ns. avaimet käteen periaatteella.

 

Jatkuvaa kehittämistä

Kehitämme sekä yhtiötämme että tuotteitamme jatkuvasti, jotta sekä omaan käyttöön loma-asunnon ostavan sekä sijoittajan palvelupaketit olisivat mahdollisimman kattavat sekä helpot. Jo nyt huippuunsa hiotut pohjaratkaisut saavat kiitosta asiakkaiden, mutta myös vuokralaisten piirissä.

 

Lisätietoja antaa

 

SAMIRA GROUP OY

Sami Nauha

KTM, hallituksen puheenjohtaja

040 522 6189, s-posti: saminauha@samira.fi